Outdoor reclame

Partners

Steden en gemeenten

Met partnerships op maat bieden we steden en gemeenten een full service oplossing op lange termijn inzake straatmeubilair met aandacht voor het ecologisch aspect. Installatie, invulling van de affichevlakken, communicatiemogelijkheden voor de stad of gemeente in het out-of-home meubilair, onderhoud van het meubilair, etc. Een totaalaanpak die onze partner ‘ontzorgt’.

Parkings

Parkingbeheerders of –eigenaars kunnen ruimte in (ondergrondse) parkings optimaliseren dankzij de CITI’s of andere YOU Outdoor media. Full service met aandacht voor ecologie is het uitgangspunt, waarbij YOU Outdoor instaat voor installatie, affichage en onderhoud.

Out-of-home regies

YOU Outdoor is partner van verschillende out-of-home regies waarbij we bijdragen aan de optimalisatie van het netwerk. Onze regionale, lange termijn focus versterkt regies die campagnematig hun nationale netwerken aanbieden.

Particulieren & bedrijven

YOU Outdoor is steeds op zoek naar gevels of gebouwen van particulieren op strategische locaties om panelen te reclame plaatsen voor onze klanten. We huren deze ruimte op lange termijn in ruil voor een vergoeding of oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact op met YOU Outdoor voor meer informatie.