Outdoor reclame

Adverteren

YOU Outdoor beidt een tal van advertentie oplossingen om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten.

Citi

– Commercial information town illuminated
CITI’s zijn de ideale out of home oplossing voor affichage. CITI’s bereiken een zeer groot publiek door hun aanwezigheid op tal van publieke plaatsen in uw stad en zijn permanent in beeld. Zuinige ledverlichting zorgt voor extra visibiliteit van de affiches.

Abribus

Affichage in abribussen of bushokjes staat voor impact in uw regio. Een massamedium met een enorm bereik dat regionale adverteerders de kans biedt elke dag opnieuw een actief publiek te bereiken met een bijblijvende boodschap.

 

Prémétrostation

Affichage op groot formaat in een verlichte posterunit in een prémétro station. Dit medium zorgt voor een zeer groot bereik op elk moment van de dag bij gebruikers van het openbaar vervoer.

 

Gevelreclame

Extra groot formaat dat de mobiele en actieve weggebruikers bereikt en ze wegwijs maakt naar uw zaak en uw naamsbekendheid versterkt.

 

Publieke Parking

Van winkelend publiek tot kantoorpersoneel, in elke auto zit een potentiële klant. Affichage in een verlichte posterunit in een publieke parking is dé perfecte locatie om uw doelgroep te bereiken. De verlichte posterunits staan strategisch opgesteld aan in- en uitritten, betaalautomaten en liften.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons sales team

Neem contact op